Werken met Lotte

Lotte Jansen
Naast blogger op doorlotte.nl ben ik, Lotte Jansen, ook een creatieve, enthousiaste en gedreven marketing & communicatie adviseur. Plannen, organiseren en doelgroepgericht schrijven doe ik met gemak. Een echte allrounder kun je mij wel noemen, met zeer brede ervaring – zowel intern als extern, als adviseur, medewerker en projectmanager – en een passie voor grafische vormgeving en online.

Wil jij met Lotte Jansen werken?

Dat kan! Ik werk bij Presenter als Contentspecialist. Via Presenter kun je mij inhuren om te werken aan de verbetering en creatie van online content of de begeleiding van een online project.

Samen gaan voor resultaat

Mijn creativiteit zet ik in om de juiste oplossingen voor complexe vraagstukken te vinden, mensen te adviseren en diverse marketing en communicatie projecten in goede banen te leiden. Een solide planning is daarbij voor mij vanzelfsprekend en een goede samenwerking onontbeerlijk. Ik spoor mensen aan om zich samen met mij in te zetten voor het beste resultaat, binnen het gestelde budget en binnen de deadline.

In tekst en beeld: creatieve content creatie

In mijn vak draait alles om goede content die perfect aansluit op de doelgroep. Teksten redigeren en schrijven voor verschillende doelgroepen doe ik dan ook met veel plezier. Van mooie dingen maken word ik gelukkig. Naast het aansturen van grafisch ontwerpers en dtp-ers ga ik ook graag zelf aan de slag met Photoshop, InDesign of een video bewerkingsprogramma. Hieronder een voorbeeld van een recent door mij gemaakte video voor de introductie van het nieuwe intranet van Reed Business Information.

 Praktisch en innovatief

De trends in marketing en communicatie volg ik op de voet. Praktisch als ik ben, kijk ik altijd naar mogelijkheden om nieuwe ontwikkelingen en technieken direct toe te passen in mijn werk. Geïntegreerde multimediale marketing & communicatie, een 360 graden benadering waarbij de doelgroep en het doel leidend zijn bij de kanaal en medium keuze. Daar geloof ik in!

 

Handtekening Lotte

2 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden*.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.