Baby op komst!

In februari 2014 is het zover, dan mogen we ons tweede kindje welkom heten! Dat hebben we natuurlijk al lang en breed met familie en vrienden gedeeld. Maar nu vond ik het tijd om er ook een blog aan te wijden en het leuke nieuws met de hele wereld te delen.

We hebben het geweldige nieuws al vroeg verteld aan de opa’s, oma’s, tantes en ooms. Nou, eigenlijk hebben we het niet zelf verteld. Die eer kwam Gijs toe, als grote broer. Kijk maar eens goed naar deze foto ūüėČ

doorlotte.nl diy t-shirt baby op komst

DIY ¬†– t-shirt ‘baby op komst’ maken

Wil jij ook (ooit) zo’n leuk ‘baby op komst’ t-shirt maken om jouw baby-nieuws te vertellen? Hier lees je hoe je dat doet.

Stap 1: Koop de benodigdheden: een t-shirt en transferpapier.
Ik heb beide bij de HEMA gekocht.

Stap 2: Maak een ontwerp in word of photoshop met de tekst en print het op het transferpapier.
Let op: het ontwerp moet in spiegelbeeld op het transferpapier geprint worden, anders komt het niet goed leesbaar op het t-shirt.

**Download** Wil je precies hetzelfde ‘baby op komst’ t-shirt maken? Download dan hier een psd bestand met de tekst. Die kun je zelf aanpassen in Photoshop. En vergeet niet het bestand daarna nog even in spiegelbeeld te zetten voordat je het uitprint. Heb je geen photoshop, dan kun je hier een pdf downloaden:¬†doorlotte-t-shirt-diy-babyopkomst.
Hieronder een voorbeeldje:
doorlotte-t-shirt-diy-babyopkomst

Stap 3: Strijk het ontwerp op het t-shirt, volg daarbij de aanwijzingen op de verpakking van het transferpapier.

En voilà, het t-shirt is klaar!

doorlotte-t-shirtbabyopkomst2


Vanaf de roze wolk: tot snel!

Handtekening Lotte

6 reacties

    • Hi Nancy, ik heb het shirt zelf gemaakt. Met een printje op transferpapier en de strijkbout. Heel simpel, kun jij ook! Koop gewoon een simpel shirtje en transferpapier bij de HEMA en print jouw tekst/afbeelding erop (wel even in spiegelbeeld doen). Dan strijk je het daarna op het t-shirt (volg dan de instructies van het transferpapier). Veel succes! Groetjes, Lotte

    • Hi Nancy, de naam van het lettertype dat ik gebruikt heb is Gill Sans (regular). Groetjes, Lotte

  1. Hallo, wat staat er op de onderste regel van het tshirt. Kan het net niet lezen en de download opent hij niet helaas.

    Groetjes

    • Hi Evi, ik begrijp dat de download wat problemen geeft (het is een psd in een zip bestandje dus misschien zit ie wel al in een downloadmapje op je computer). Ik zet er zo even een plaatje en een pdf in, dan kun je het beter zien. Op de onderste regel staat “P S – T H I S W A S N O T A T E S T !”. Groetjes, Lotte

Geef een reactie

Verplichte velden*.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.