Van telefoonhoesje tot ijsvormpjes, de leukste zomerse musthaves

Heerlijk dat lekkere weer! Hoog tijd om wat zomerse musthaves te shoppen die je ook na een enorm koude regenbui dat zomerse gevoel terug kunnen geven. We leven immers wel in een koud kikkerlandje ;). Ik heb wat leuke dingen voor je opgezocht in een paar van mijn favoriete webshops. Van telefoonhoesje tot ijsvormpjes, allemaal met een zomers tintje. Daar word je gelijk vrolijk van!

Telefoonhoesje met zomerse appeltjes print

Zomers appel hoesje Telefoonhoesjestore.nl

Dit leuke telefoonhoesje met een zomers printje met appeltjes vond ik bij Telefoonhoesjestore.nl. Ik word gelijk blij als ik naar dit hoesje kijk. Het is zo zonnig, kleurrijk en vrolijk! En daarbij ook nog eens heel handig. Ik heb niet eerder een flipcase gehad, maar ik ben nu erg blij dat ik dit model gekozen heb voor mijn iPhone 5. Hij is stevig, valt niet zo snel uit mijn (of Gijs z’n) handen door de wat ruwere buitenkant en beschermt de telefoon ook tegen krassen als ik hem weer eens ergens onderuit mijn tas of achter de bank vandaan moet vissen (herkenbaar?). En ik kan er zelfs nog wat bankpasjes of andere pasjes in kwijt.

Wil jij ook zo’n lekker zomers hoesje voor je telefoon? Kijk dan even op Telefoonhoesjestore.nl. Ze hebben echt heel veel verschillende leuke telefoonhoesjes voor bijna alle modellen telefoons. Er zit er vast eentje tussen waar jij blij van wordt.

Lekker luchtig lopen

Met dit heerlijke weer haal ik mijn TOMS weer uit de kast. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze lopen ook nog eens enorm lekker (alsof je sloffen aan hebt, echt waar!) en zijn daarnaast ook nog eens heel verantwoord. TOMS geeft volgens het One for One principe: met elke aankoop die jij doet, helpt TOMS een mens in nood. Bijvoorbeeld door kinderen in derde wereldlanden nieuwe schoenen te geven. Je kunt er dus gerust een paar bestellen, ze zijn er in heel veel soorten en maten. Ook voor kinderen en heren. Ideaal voor op vakantie!

TOMS_doorlotte

IJsvormpjes Bug Pop

Deze Bug Pop ijsvormpjes van het merk Tovolo in de vorm van kevertjes heb ik vorig jaar bij Green Jump gekocht. Je kunt er je eigen waterijs-creaties mee maken. Een groot succes voor jong en oud op een zomerse dag! Op mijn Pinterest bord vind je wat lekkere recepten voor ijsjes die je zelf kunt maken.

IJs-Bug-Pops_doorlotte

Geniet van het lekkere weer en veel shop plezier!

Zonnige groetjes,

Handtekening Lotte                   

   Foto doorlotte.nl Lotte Jansen

Geef een reactie

Verplichte velden*.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.