Baby DIY deel 3: speenkoord haken

Ik heb weer een leuk en makkelijk creatief projectje voor jullie: een speenkoord haken! Erg leuk om te haken voor je baby of als kraamcadeautje.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets geplaatst heb op mijn blog… druk, druk, druk! Werk en kids houden me wel bezig 😉 Niet dat ik geen creatieve dingen doe in de schaarse momentjes die ik daarvoor heb, maar het bloggen erover kwam er even niet van. Maar de komende tijd ga ik echt snel weer wat leuke blogjes plaatsen hoor, beloofd!

Speenkoord haken

Ik had al een leuk speenkoordje van www.mijnes.com, maar ik kon er nog wel eentje extra gebruiken vond ik. Dat resulteerde in een leuk haakprojectje! Het patroon heb ik via www.babybegood.nl. Ik heb er zelf nog een bloemetje aan toegevoegd. Wil je weten hoe je bloemetjes haakt? Kijk dan even op dit Pinterest bord, daar staan verschillende bloemetjes op met linkjes naar hoe je ze kunt haken.

Het garen is katoen van de goedkope boekenwinkel bij ons in de buurt, het is ook online te koop.

En dit is hem dan geworden: het gehaakte speenkoord voor Juul. Met natuurlijk een leuk speentje eraan, van Avent.

doorlotte.nl baby speenkoord

 

Hopelijk heb jij nu ook weer zin gekregen om iets leuks te maken!

Binnenkort in een nieuwe blog: cadeautjes voor de juffen van de peuterspeelzaal ter gelegenheid van het afscheid van Gijs. Ja, hij is al 4 en zit nu alweer bijna een maand op school… wat gaat het toch hard!

Tot snel!

Handtekening Lotte

 

Geef een reactie

Verplichte velden*.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.